Produkte Featured

Jinan drejtimin bashkë makineri., Ltd është e vendosur në zonën e teknologjisë së lartë e Jinan, Shandong Province.
Pas fibër lazer risi të shpejtë dhe zhvillim dhe në mënyrë që të ofrojë shërbimin e mirë të mirë për të konsumatorëve të huaj, kemi themeluar kompania e eksportit tonë bazuar mbi 10 vjet përvojë fabrikën tonë.
Produkti ynë kryesor është machine fibra lazer, pastrim fibra lazer makine, fibër lazer shënuar makinë dhe fibra saldim lazer makine, duke përfshirë edhe shumë seri të përmbushur të gjitha kërkesat konsumatorëve të ndryshme të punës.
Objektivat tona:
Për të siguruar konsumatorët me mallra të lira dhe të mira dhe të shërbimit më të përshtatshëm të vëmendshëm.

Arritje të reja

WhatsApp Online Chat!