Produk Artikel

Ijinan ngajalankeun mesin ko., LTD perenahna di zone tinggi-tech of ijinan, Propinsi Shandong.
Handap serat laser inovasi saum sareng berkembang dina urutan nyadiakeun layanan alus alus keur nasabah oversea, urang ngadegkeun parusahaan ékspor urang sorangan dumasar leuwih 10 taun pangalaman pabrik urang.
Produk utama urang téh serat laser mesin motong, serat laser mesin beberesih, laser serat mesin jeung serat laser mesin las, kaasup loba runtuyan minuhan sagala paménta kerja costumer béda nyirian.
Tujuan kami:
Pikeun nyadiakeun konsumén jeung mirah jeung alus komoditi sarta layanan attentive nu pangmerenahna.

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat!